Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérelem egy igaz gárdistától a Jobbikos szárnyból

2008.12.14

Adjon az Isten!

 

Megszállt néhány gondolat a kialakult helyzettel kapcsolatban, lehet hogy éppen nem téma, de úgy érzem hogy a jövőben igen is komoly gondot fog jelenteni. A gondolatmenet a két """"""irányvonal"""""""" (nem szeretem ezt a szót) vezetőihez intézett képzeletbeli felhívás, egy esetleges megállapodás kezdeményezése. Ezek csak az én gondolataim, értékelést, véleményt szívesen fogadok.

 

---------------------

 

Tisztelt Uraim!

 

A Magyar Szent Korona nevében kérem, gondolják végig a következőket!

 

Szent Korona egy van. Amikor magyar ember a Szent Korona nevében beszél, hoz döntéseket, egy "irányvonalat" képvisel, vállalja a magyar sorsot. Semmi szó nem eshet hát így kettő, vagy több "irányvonalról", még akkor is, ha a magyar Szent Korona kettő részből áll, mert egy "házban" van. Amikor nemzetünk elindul a lejtőn, megállás nélkül zuhan, sőt taszítják a sötétségbe vesztünket akaróink, kötelességünk egy "házban" tartózkodni, amikor megmentésére összeülünk, hogy döntéseket hozzunk. Amennyiben mégis felmerülne efféle gondolat, már nem kérem, hanem a Magyar Szent Korona nevében parancsolom önöknek, hogy rendeljék el a két "irányvonal" egyesítését, gyűléseik egy szobában való megtartását. Itt kell elkezdeni.

 

Amennyiben mégis két elképzelés hírnökei kívánnak külön-külön lenni, van egy jó hírem ezt már megoldották elődeink: a magyar népet kündü és gyula vezeti,  egyik a népet vezeti, míg a másik szavára a nép a harcban hallgat. Higgyék el a magyarok túlélő, győztes nép, képesek voltak minden időben megmaradni, mindig vállalták a sorsukat. Megítélésem szerint minket 1945-ben ítéltek végleg pusztulásra, egészen addig harcoltunk ősi rendünkért, értékeinkért, jövőnkért. Most újra meg kívánunk vívni minden ellenségünkkel: erkölcstelenséggel, zsarnoksággal, természetellenességgel, téves, ártó tanokkal. Képesek vagyunk rá de csak egymással.

 

A jövő sok szenvedést fog hozni, ne áltassuk magunkat, sok jó ember fog meghalni azért, hogy nemzetünk szolgálatában maradjon még magyar, aki paraszt, az éltető kenyér megteremtésében, munkás, javaink létrehozásában, katona, értékeink megóvásában, értelmiségi, bölcs gondolataival, döntéseivel társadalmunk megszervezésében, nő, ki szent kötelességét vállalva adja nekünk jövőnket, és gyermek, akiben hiszünk, hogy mindezt átadva neki újra összefog más magyarral. Ebben a harcban, amit nemcsak a katonák vívnak, nagyon nagy kitartás kell, ebben nem elég egymagában az összefogás.

 

Sajnos az látszik, hogy nagypéntek nélkül nincs feltámadás, de ne kelljen már a harc előtt elveszíteni egymást. Mikor a Szent Korona nevében cselekszünk, helyes úton járunk, de amikor két elképzelésről beszélünk, ott egyik oldalon sem áll a Szent Korona. Álljunk ismét egy zászló alá, mert győzelmünket csak akkor fogjuk kivívni, ha ezek teljesülnek.

 

Szent Korona jelképezi az országot, mint területet, az ország polgárait, a közigazgatási rendszert, az apostoli keresztény hitet, az apostolságot, az uralkodó személyét, az uralkodói tulajdonságokat és képességeket, a jogi intézményrendszert, az igazságos ítélkezést, a társadalmi türelmet (toleranciát), az ország védelmét és az országban lakó, együtt élő, vendégként befogadott idegen népeket. Így ez a személy uralkodónk minden korban, tana pedig alkotmányunk.

 

Ezért harcolunk.

 

Isten áldásával kérem önöket, hozzanak bölcs döntést, mert ha nem is vagyunk képesek felismerni mit kellene tenni ma, a holnap történelme majd megtanítja.

 

Adjon az isten Szebb Jövőt!

 

Radics Bence gárdista

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.